Societat 10/01/2021

Concurs per cobrir divuit places de professor

Es tracta de la convocatòria externa que dona continuïtat a la que es va fer internament al febrer de l'any passat

Ana
1 min
La despesa pública en educació d'Andorra, entre les més baixes d'Europa / ANA

Andorra la VellaEl ministeri d’Educació i Ensenyament Superior vol cobrir un total de 18 places de caràcter indefinit de professors i tècnics especialitzats. Per aquest motiu, ha aprovat un concurs públic que és la continuació de la convocatòria que es va endegar el mes de febrer de l’any passat i a través del qual ja es va aconseguir cobrir algunes de les 24 places que es treien a concurs.

Els llocs de treball que es volen cobrir amb aquest concurs corresponen a quatre professors de tecnologia; cinc de castellà; tres de matemàtiques; dos de filosofia; dos de francès i dos tècnics especialitzats en educació social. Tal com ha explicat el ministre portaveu, Eric Jover, en l’apartat de mèrits aquelles persones que hagin estat interines veuen recompensada aquesta dedicació, també amb la voluntat de consolidar aquests llocs de treball.

Les persones que es vulguin presentar en aquest concurs han de tenir nacionalitat andorrana o bé espanyola, francesa o portuguesa i un seguit de requisits específics per a la plaça. Les sol·licituds es podran lliurar fins al 27 de gener.

D’altra banda, i també en el marc de la funció pública, cal destacar que el consell de ministres ha aprovat el nomenament de tres sotsoficials de bomber de nivell B-4 en període de formació adscrits al Cos de prevenció i extinció d’incendis i salvaments. Tal com ha destacat Jover els nomenaments serveixen per continuar “consolidant” l’estructura organitzativa del cos i “ser el més eficients possible”.

Amb els nou nomenaments la plantilla actual del cos compta amb un total de dos directors, sis oficials, dos sotsoficials de primera, 30 sotsoficials i 80 bombers.

stats