Un concurs de fotografia per immortalitzar Escaldes-Engordany

La parròquia celebra el 41è aniversari amb una sèrie d'activitats que començaran a partir del 15 de juny

Amb motiu dels actes de celebració del Dia de la parròquia, el departament de Cultura del comú torna a organitzar el concurs Escaldes-Engordany Insòlita. Es tracta de fotografiar set indrets de la parròquia a partir de les pistes de l'exposició que es pot veure al carrer dels Veedors. Els participants hauran de fer un itinerari per llocs insòlits d'Escaldes-Engordany i fer una fotografia on apareguin les set localitzacions que mostra l'exposició. Les fotografies es poden fer amb el mòbil, tauleta o càmera fotogràfica. 

Un cop completada la ruta, els interessats només s'han d'apropar a l'Oficina de Turisme de la parròquia i ensenyar les instantànies abans del 14 de juny a les 18 hores, on rebran un regal i entraran al sorteig de dues càmeres fotogràfiques que es farà el dissabte 15 de juny a les 12 hores a la plaça Santa Anna. 

Escaldes-Engordany fa 41 anys 

El comú d'Escaldes-Engordany commemora el 41è aniversari de la parròquia, el dia 14 de juny, amb la tradicional Festa de la parròquia amb una sèrie d'actes centrals que tindran lloc el pròxim 16 de juny. Tot i això, les activitats començaran el dia 15 a les 11 hores amb tres rutes guiades de descoberta de la parròquia: la ruta de l'aigua, la ruta dels pioners i la ruta de l'art. L'activitat és gratuïta i s'ha fixat el punt de sortida al Centre d'Art d'Escaldes-Engordany (CAEE) a les 11 hores. 

El dissabte a les 20 hores tindrà lloc el concert de la coral de la parròquia a l'església de Sant Pere Màrtir i, a les 23 hores, els amants del ball tenen una cita al Prat del Roure amb el ball de nit organitzat per l'Associació Balland. 

El gruix d'activitats per commemorar l'aniversari serà el diumenge 16 de juny i començaran a les 11 hores amb una ballada de sardanes, organitzada per l'Agrupació Sardanista d'Andorra. A les 13 hores, al Parc de la Mola, l'Esbart Santa Anna oferirà al públic una mostra de balls tradicionals. Cap a les 13.30 hores començarà el repartiment d'arròs de muntanya per a tothom, on cada ració tindrà un cost de 5 euros, i s'entregarà als visitants un plat commemoratiu del Dia de la parròquia. 

La formació The Swing Girls serà l'encarregada de posar el punt final als actes de celebració amb un concert tribut a les millors cançons de les dècades dels anys quaranta, cinquanta i seixanta. En paral·lel, a l'aparcament del Puader durant tot el diumenge hi haurà jocs en família i un circuit d'educació viària.