El conductor mort en l’atropellament de l’avinguda Tarragona hauria tingut un altre incident de trànsit poc abans

L’home, que segons testimonis estava molt nerviós, hauria trencat el retrovisor a un cotxe al que va avançar a la carretera de l’Obac

Noves dades sobre l’atropellament mortal ocorregut el 21 d’agost a l’avinguda Tarragona. Segons ha pogut saber l’ARA Andorra, la víctima hauria tingut un incident de circulació poc abans a la carretera de l’Obac quan circulava en direcció a Encamp. Aquests fets previs haurien tingut lloc a l’altura de l’hotel Panorama, en un avançament en un tram amb línia contínua arran del qual el seu vehicle hauria topat amb el retrovisor del turisme al que estava avançant.

Els conductors del dos cotxes es van aturar pocs metres més amunt. Donat que l’home s’hauria mostrat molt nerviós i eloqüent, l’altre conductor li va agafar les dades personals i li va dir que anés a casa a descansar i que es trucarien l’endemà per fer els papers de l’assegurança. L’home es va excusar explicant que anava de pressa a buscar la seva família (amb la qual després es dirigiria a comprar sopar al McDonald’s).

Testimonis d’aquests fets previs i del posterior atropellament mortal haurien manifestat que l’home presentaria signes d’embriaguesa, suposadament després de participar en un àpat amb amics. No ha transcendit si quan se li va practicar l’autòpsia es va determinar aquest fet.

Maniobra sobtada

El metge empresonat acusat d’homicidi manté que en cap cas volia fer mal a l’home i que la seva única voluntat era marxar del lloc, ja que tant ell com la seva dona tenien por donat que la víctima, que segons els testimonis es va mostrar molt nerviosa i alterada, els va increpar i fins i tot va colpejar al capó, sempre segons els testimonis, tot i ser el causant de la maniobra sobtada.

Les càmeres de la zona mostrarien com el cotxe que conduïa el metge va haver d’aturar la marxa quan el vehicle que portava l’home va entrar al pàrquing del McDonald’s tancant-li el pas a l’incorporar-se des del carril esquerra. Després que el metge toqués el clàxon per advertir de la maniobra, l’home va baixar del cotxe i es va dirigir al doctor i a la seva dona de manera agressiva.