Publicitat
Publicitat

El conductor que va causar dos morts i sis ferits a Fígols i Alinyà, condemnat a dos anys de presó

El condemnat no haurà de complir la pena de presó si durant els pròxims quatre anys no acumula antecedents

Segons ha informat aquest dimarts RàdioSeu, el Jutjat Penal número 1 de Lleida ha imposat, després de provar que l'acusat va avançar tres vehicles en una zona de revolts fins a col·lidir frontalment amb un vehicle que circulava en sentit contrari, una pena de dos anys de presó i sis anys de retirada del permís de conduir al veí d'Andorra la Vella, Daniel Luis D.S, com a responsable de l'accident que va provocar dos morts i sis ferits greus a la carretera C-14, a Fígols i Alinyà, el matí del 9 d'abril de 2012.

Concretament, l'acusat ha estat condemnat per un delicte contra la seguretat del trànsit, dos delictes d'homicidi imprudent i cinc delictes de lesions imprudents. Tot i això, el condemnat no haurà de complir la pena de presó si durant els pròxims quatre anys no acumula antecedents.

A més de la pena de presó, el condemnat també haurà d'indemnitzar les víctimes amb el pagament de gairebé un milió d'euros. D'aquesta manera, el responsable dels fets haurà de pagar als tres joves que viatjaven amb ell 4.700 euros, 5.600 euros i 67.000 euros respectivament. En relació a la resta de víctimes implicades en l'accident, el responsable dels fets haurà d'indemnitzar l'home d'una de les víctimes mortals, que va resultar ferit a l'accident, amb 229.000 euros, i amb 14.500 euros per a la filla de la primera víctima i 17.077 euros més per al fill. Quant a l'altre ferit, que va quedar en estat crític, haurà de fer front al pagament de 559.000 euros. Pel que fa als dos fills en comú d'aquest i de l'altra víctima mortal haurà d'abonar 27.500 euros i 15.000 euros respectivament.