Una conductora té un accident a les 10.30h i dona positiu per alcoholèmia d'1,47g/l

El succés ha estat aquest diumenge i ha causat danys materials

Una dona resident al país, de 48 anys d'edat, ha patit aquest diumenge al matí un accident amb resultat de danys materials. Una patrulla d'agents de policia ha intervingut i li ha practicat una prova d'alcoholèmia que ha estat positiva, amb una taxa d'1,47 grams per litre d'alcohol en sang. Com que supera els 0,80g/l que són el topall de la infracció penal, la conductora ha estat detinguda i ha passat a disposició judicial.

De la resta del balanç de set detencions efectuades per delictes contra la seguretat en el trànsit durant aquesta darrera setmana, entre el 10 i el 16 d'agost, destaca la d'un jove de 29 anys, que el passat divendres va ser detingut a les 4 de la matinada, per donar un positiu de 2,95 g/l. A més, també se'l va arrestar com a presumpte autor d'un delicte contra l'administració de justícia, per saltar-se una ordre judicial de suspensió del permís de conduir.

De la resta de detencions per alcoholèmia, la majoria de casos afecten a conductors joves, d'entre 18 i 33 anys, i es practiquen en controls rutinaris de matinada. Cal destacar que de les set detencions, n'hi ha tres que són conseqüència d'accidents amb danys materials.