El consell d'administració de la CASS valida les 16 candidatures

Els empresaris només podran escollir entre dues llistes, les encapçalades per Francesc Zamora i Josep Baliellas

El consell d’administració de la CASS ha examinat i validat aquest dilluns les setze candidatures per a les eleccions del 20 de juny. D’aquesta manera, i tal com ja s’havia anunciat, hi haurà vuit llistes per representar els assalariats, sis per als pensionistes i dos per als empresaris i persones que realitzen una activitat per compte propi.

D’aquesta manera, Jordi Carrión com a titular i Jaume Ambor com a suplent; Carolina Caubet i Gemma Bofarull; Carles de Unzueta i Ramon Pedrosa; Ismael González i Santiago González; Víctor Iriarte i Maria de la O Soto; Montserrat Neras i Iolanda Latorre; Jordi Rubia i Cristina Araujo, i Pilar Tomàs i Maria Carme Ruzafa són les persones que conformen les vuit llistes que concorren als comicis.

Quant als pensionistes, les sis llistes són les que conformen Pilar Cortadella i Fèlix Zapatero; Jose Antonio Moral i Josefa Leonor Sánchez; Antoni Penya i Jordi Iranzo; Enric Riba i Montserrat Vila; Jacint Risco i Antoni Berengueres, i Josep Ramon Vidal i Josep Coll.

A l’últim, Francesc Zamora i Xavier Altimir, i Josep Baliellas i Raquel Beatriz Bernabé són les dues llistes per representar els empresaris.

Des de la CASS recorden que el vot per dipòsit es podrà exercir de l’11 al 18 de juny de les 8 a les 14.45 hores i el 19 de juny, de les 8 a les 13 hores. El dia 20 es podrà votar presencialment a les instal·lacions de la CASS. Cal recorder que podran participar en aquests comicis 13.344 pensionistes, 14.950 empresaris i treballadors per compte propi, i 37.839 assalariats.