De copes, també per als més petits

L'esdeveniment arriba a la novena edició i se celebrarà de les set de la tarda a la mitjanit sota la temàtica tropical

Les places i carrers del barri antic d’Andorra la Vella tornen a celebrar aquest dijous una nova edició del De copes al Centre Històric, una activitat de dinamització comercial que enguany també se celebrarà des de les set de la tarda a la mitjanit. La novena edició de l'esdeveniment girarà al voltant d'una temàtica concreta i l'escollida ha estat l'ambientació tropical, amb decoracions als carrers i activitats inspirades amb l'eix vertebrador escollit per aquest any. Una altra de les novetats és que s’habilitarà una zona infantil entre les 19 i les 20.30 hores amb contacontes i tallers de manualitats amb l’objectiu que els més petits també puguin de gaudir de la jornada. 

El De copes preveu organitzar al llarg de les cinc hores un total de catorze activitats entre les quals destaquen la música en viu, exhibicions i tallers de salsa, sessions de DJ amb música electrollatina, un bar amb degustació de fruites i còctels tropicals, un 'fotobooth' i visites guiades gratuïtes a Casa de la Vall cada mitja hora. Enguany s'han afegit una quinzena d'establiemnts a l'esdeveniment que oferiran als assistents promocions, descomptes i còctels gratuïts als clients, sense comptar tots aquells comerços que també hi participaran de manera indirecte. “Una trobada més que consolidada i que sempre hi ha moltíssima gent que ve i ho espera”, ha assegurat la presidenta de l'Associació de Comerciants del Centre Històric, Anna Riberaygua. 

Unes declaracions amb les quals també hi ha coincidit la consellera de Promoció Turística i Comercial i Recursos Humans, Mònica Codina, qui ha ressaltat l'ambient familiar de la trobada, sobretot arran de la novetat d'enguany per als menors. Codina desitja que malgrat la inestabilitat meteorològica el temps aguanti i serveixi per atreure molta gent al Centre Històric. Tot i que és la novena edició, De copes se celebra des de fa set anys perquè a l’inici la cita es feia dos cops l’any, al juny i també al setembre.