Societat 07/01/2022

Cruella de Vil visita diversos establiments del centre d'Andorra amb la campanya 'VIP per un dia'

Arxiu ANA
2 min
Una dependenta mostra un bolso a Cruella de Vil

Escaldes-EngordanyTal dia com avui de fa 10 anys, el 7 de gener de 2012, va ser notícia...

Cruella de Vil ha estat l'encarregada de representar a la guanyadora del concurs Andorra VIP per un dia de l'Associació de Petits Comerciants d'Andorra (APCA), Meritxell Merino. El famós personatge de la pel·lícula 101 dàlmates s'ha deixat veure pels principals carrers comercials d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella on ha recollit alguns dels regals dels establiments adherits a la campanya. L'objectiu d'utilitzar personatges coneguts, segons ha reconegut la portaveu de l'APCA, Mercè Torrallardona, és dinamitzar i donar suport al petit comerç.

La malvada lladre de gossos dàlmata, Cruella de Vil, ha estat la protagonista aquest dissabte de la campanya Andorra VIP per un dia, el concurs de Nadal de l'Associació de Petits Comerciants d'Andorra (APCA) que enguany ha celebrat la seva segona edició. De Vil, recorrerà durant tot el dia més d'una desena d'establiments del centre d'Escaldes-Engordany i Andorra la Vella per recollir els regals de la guanyadora del sorteig, Meritxell Merino, que es troba de vacances.

Davant la sorpresa dels turistes i vianants que passejaven per l'Avinguda Carlemany i Meritxell, Cruella de Vil – encarnada per una estudiant d'art dramàtic andorrana- ha arribat aquest divendres al matí a la plaça Coprínceps per començar a visitar diverses botigues, on s'ha interessat especialment per les pells i les joies. L'objectiu d'emprar una caracterització d'un personatge famós, segons ha explicat la portaveu de l'APCA, Mercè Torrallardona, és que 'la gent s'hi fixi i vegi que a Andorra fem coses, que tenim ganes de dinamitzar i de donar suport als petits comerciants'.

D'altra banda, Torrallardona també ha indicat que estan molt satisfets d'aquesta segona edició ja que l'APCA ha doblat el nombre d'associats i s'ha arribat pràcticament a les 300 butlletes de participants per al concurs. Per aquest motiu, la portaveu de l'associació ha valorat molt positivament 'la participació dels associats i la bona disposició de tothom'.

L'afortunada guanyadora del concurs Andorra VIP per un dia, Meritxell Merino, gaudirà de tres mesos per poder gastar els vals de compra i recollir els regals de les 70 botigues que participen en la campanya.

stats