Una cursa solidària amb les persones amb Síndrome de Down

Jornada solidària per l'Associació per la Síndrome de Down d'Andorra (ASDA) amb una cursa Skimo a Pal

Esportistes, representants de pràcticament totes les parròquies, dirigents d'entitats i representants d'associacions s'han sumat de manera massiva a la cursa Skimo en benefici a l'Associació per la Síndrome de Down d'Andorra (ASDA). L'esdeveniment, organitzat per l'empresa Creadors d'Il·lusions, ha reunit prop de dues-centes persones a la Caubella de Vallnord per.

Poc menys d'una hora han estat els 99 participants a fer els quatre quilòmetres de recorregut que hi ha entre el pla de la Caubella i el Pic de Cubil. Els més ràpids, els pilots de moto GP que s'han sumat per segon any a aquesta iniciativa solidària que té com a objectiu recollir diners per l'ASDA i visibilitzar les persones amb Síndrome de Down i la necessitat d'una societat inclusiva que atengui les persones amb capacitats diferents.

El ministre d'Afers Socials, Xavier Espot, ha recordat la disposició del Govern per impulsar polítiques inclusives dedicades a les persones amb discapacitat i una mostra és "participar d'aquest acte que vol recaptar diners per l'Associació per la Síndrome de Down" que ve a certificar "tot allò que estem disposats a fer per les persones amb Síndrome de Down".

Entre els participants, s'hi trobaven els corredors de motos Maverick Viñales, Xavi Forés, Pol Espargaró, Aleix Espargaró, Ruben Xaus, Xavier Simeon i Albert Arenas.