Societat 31/10/2019

David Aguilar farà una conferència a la NASA

Participarà a la quarta edició del Cross Industry Innovation

Carles Alonso
1 min
David Aguilar, amb una de les seves pròtesis. / C. A. (ANA)

Andorra la VellaLa quarta edició del Cross Industry Innovation que es portarà a terme els dies 5 i 6 de novembre a l'Space Center Houston a l'estat nord-americà de Texas tindrà com a convidat especial l'andorrà David Aguilar.

Aquesta trobada, que es porta a terme fa quatre anys, està organitzada per la NASA i té com a objectiu acostar experiències, i generar sinergies entre les empreses punteres del món de la tecnologia i la innovació.

L'impacte de les pròtesis construïdes pel lauredià David Aguilar amb peces de Lego ha estat tan gran que des de les seves xarxes socials no para de rebre mostres de suport, com la que va tenir del vicepresident d'una important companyia aèria internacional que a l'hora té una estreta relació amb un alt directiu de la NASA. D'aquí va sorgir la idea que David Aguilar expliqués la seva experiència de vida i com ha arribat a desenvolupar les seves pròtesis a aquest selecte grup d'empreses d'innovació.

A la NASA, David Aguilar es trobarà amb representants d'empreses punteres en innovació d'àmbit mundial com són Marvel, Google, Amazon, Ford, Hint, Salesforce, Pepsico o el grup bancari BBVA que han mostrat el seu interès a escoltar la conferència d'un David Aguilar que cada vegada està rebent més reconeixements d'àmbit internacional, a més de representants de diferents departaments del govern dels Estats Units, sempre en posicionament capdavanter a l'hora de la innovació.

A la passada reunió dels ministres d'Afers Socials iberoamericans portada a terme a Andorra, Aguilar va rebre un bany d'elogis on fins i tot la ministra d'Afers Socials d'Espanya, Maria Luisa Carcedo, va mostrar el seu interès per conèixer de primera mà el desenvolupament de les pròtesis.

stats