Societat 11/06/2022

Decomissen tabac de contraban valorat en més de 15.000 euros en sis operacions durant el cap de setmana

Els agents van trobar 50 paquets de tabac ros i 350 grams de picadura de tabac amagats en una bossa de viatge

ANA
2 min
Els decomissos s'han produït aquest cap de setmana.

Andorra la VellaTal dia com avui de fa 10 anys, l'11 de juny de 2012, va ser notícia...

La Guàrdia Civil ha decomissat 3.580 paquets de tabac de contraban i 3.130 grams de picadura de tabac, valorat tot plegat en 15.306 euros en sis operacions efectuades durant el cap de setmana. El primer decomís es va produir a les dotze del migdia del passat divendres, al camí de la Palanca, al terme municipal de la Seu d'Urgell. Els agents van trobar 3.000 paquets de tabac ros de diverses marques amagats al maleter d'un Volkswagen Golf, ocupat per L.R.L., de 49 anys, i L.M.G.G., de 50 anys, tots dos veïns de la Seu d'Urgell. El valor de la mercaderia és de 12.675 euros.

La segona actuació es va produir el passat divendres a les set de la tarda, a la duana de la Farga de Moles durant la inspecció a un Mercedes conduït per M.Q.M., de 52 anys i veí de Barcelona. Els agents van trobar 50 paquets de tabac ros i 350 grams de picadura de tabac amagats en una bossa de viatge i en diversos forats del cotxe, tot plegat valorat en 249 euros.

El tercer decomís es va produir dissabte a la una del migdia, també a la duana de la Farga de Moles, quan els agents van trobar 110 paquets de tabac ros de contraban amagats en dues maletes de viatge a l'interior d'un Volkswagen Golf conduït per D.L.R., de 52 anys i veïna de Barcelona. El valor de la mercaderia és de 491 euros.

El mateix dissabte, a les 17.40 hores, i també al recinte duaner, la Guàrdia Civil va decomissar 160 paquets de tabac ros de contraban, valorats en 656 euros, que estaven amagats en diferents parts d'un Renault Megane, conduït per D.S.R., de 33 anys i veí de Terrassa.

L'endemà diumenge, a les 11.25 hores, els agents van decomissar a la duana, 260 paquets de tabac ros de contraban amagats sota la catifa del maleter d'un Peugeot 206 amb matrícula francesa, conduït per V.G., de 47 anys i nacionalitat italiana. La mercaderia està valorada en 910 euros.

Finalment, el darrer decomís es va produir el diumenge a les 15.30 hores a la duana, quan els agents van trobar 2.780 grams de picadura de tabac de diverses marques, valorada en 325 euros, i amagada en una bossa de la compra i a la caixa d'eines d'un Nissan Primera, conduït per C.V.P., de 32 anys, nacionalitat romanesa i resident a Binéfar (Osca).

Per tot plegat, es van aixecar les corresponents actes per infracció a la Llei de repressió del contraban, que juntament amb els vehicles i el tabac decomissat, va quedar a disposició de l'administrador de la duana de la Farga de Moles.

stats