Publicitat
Publicitat

Un desfibril·lador pel nom de la mascota de Protecció Civil

L'escola andorrana de segona ensenyança rep els premis per haver batejat el personatge del departament

El departament de Protecció Civil ha lliurat, aquest dilluns, un desfibril·lador a l’escola andorrana de segona ensenyança d’Encamp, com a premi per haver guanyat el concurs 'Posa-li nom', per trobar-ne un per a la mascota del departament.

La classe de quart D de l’escola andorrana de 2a ensenyança d’Encamp va guanyar el concurs per batejar el personatge de Protecció Civil amb el nom de Torb, i per aquest motiu, aquest dilluns s’ha fet entrega i s’ha instal·lat el desfibril·lador a l’escola, tal com han informat des de l'executiu.

A l’acte hi ha assistit el director del Centre d'Estudis de la Neu i de la Muntanya (Cenma), Ramon Copons; Joaquim Fenoll i Laurent Serny, en representació de la Creu Roja; la directora de l’escola andorrana de 2a ensenyança d’Encamp, Mariona Badia, i també el professor i alumnes de la classe guanyadora.

A més del desfibril·lador, s’ha donat a cada estudiant un equip de protecció civil, una farmaciola i unes revistes, que també formen part del premi. A més, el divendres passat els alumnes van gaudir d'un dia de diversió a Naturlàndia.