Societat 24/06/2019

Detenen un home per causar lesions al pare durant una baralla

La policia deté a Sant Julià de Lòria una persona després de trencar-li l'envà nasal a una altra a la via pública

Agència Ana
2 min
L'edifici de la policia. / ARXIU ANA

Escaldes-EngordanyLa policia va detenir dimarts passat un home resident de 37 anys a la Massana com a presumpte autor d'un delicte de maltractaments en l'àmbit domèstic. A causa d'un forcejament després d'una discussió, el detingut hauria provocat la caiguda al terra del seu pare, causant-li una forta contusió al costat esquerre de la zona de les costelles. En total, el Cos de Policia ha procedit a la detenció de 10 persones durant aquesta darrera setmana (del 17 al 23 de juny). Les detencions s'han dut a terme pels presumptes delictes contra la seguretat del trànsit (6) i altres delictes (4).

A més, la policia també va detenir dimecres passat un home resident de 21 anys a Sant Julià de Lòria com a presumpte autor d'un delicte de lesions, després que l'interessat agredís una altra persona a la via pública ocasionant-li lesions al rostre i provocant-li el trencament de l'envà nasal. També aquest cap de setmana, el cos d'ordre va detenir un home no resident de 32 anys a la frontera del Despatx de Control Nacional Juxtaposat de Portà (DCNJ) com a presumpte autor d'un delicte contra el tràfic jurídic, ja que l'interessat es va identificar mitjançant un document d'identitat fals. D'altra banda, al Pas de la Casa, la policia també va detenir el passat diumenge un home no resident de 22 anys com a presumpte autor dels delictes contra l'Administració de Justícia i contra la funció pública. En un control a la frontera del DCNJ, el detingut, que conduïa un cotxe amb matrícula francesa, va fer cas omís a les indicacions dels agents continuant la seva marxa en direcció al Pas de la Casa, indret on va ser controlat.

Per últim, el Cos de Policia també va detenir dimecres passat un home resident de 70 anys després de patir un accident i donar un resultat positiu de 2,30 g/l en el pertinent control d'alcoholèmia. A més, el diumenge passat també es van detenir dos homes residents de 23 i 21 anys després d'haver donat una taxa d'alcohol en sang d'1,70 g/l i 0,89 g/l respectivament. El primer d'ells es va veure involucrat en un accident amb ferits mentre que el segon va ser enxampat en una para rutinària.

stats