Societat 28/10/2020

Detinguda una persona a la Seu d'Urgell per tràfic de marihuana

Distribuïa la droga que ell mateix plantava a la terrassa d'un dels domicilis que feia servir

Ara Andorra
1 min
La plantació era visible des de l'exterior. / POLICIA NACIONAL

La Seu d'UrgellLa Policia Nacional espanyola va detenir la setmana passada a la Seu d'Urgell un individu com a responsable d'una plantació de marihuana, localitzada a la terrassa d'un cèntric àtic. La investigació ha donat a conèixer que darrere la plantació es trobava una persona que també es dedicava a la venda i distribució de la droga. Per aquest motiu, assegura el cos d'ordre aquest dimecres en un comunicat, ha estat detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la salut pública.

Els agents han pogut determinar que aquesta persona puntualment es dedicava al cultiu i distribució de marihuana en la seva zona d'influència. Per això comptava amb dos domicilis a la Seu d'Urgell, un d'ells utilitzat com a domicili habitual i un altre on disposava d'una àmplia i lluminosa terrassa on tenia la plantació. En els dos registres domiciliaris practicats per la policia espanyola van incautar més d'un quilo de marihuana, així com balances de precisió i material per al cultiu, elaboració i envasat de la substància.

Segons el comunicat policial, la plantació estava ubicada a la terrassa d'un àtic en ple centre de la localitat alturgellenca, de manera que era visible clarament des de l'exterior, sobretot perquè les plantes havien crescut força. El detingut ha passat a disposició del jutjat d'instrucció número 2 de la Seu d'Urgell.

stats