Societat 04/06/2022

Detingut un motorista després de patir un accident sense tenir vigent el permís de conduir

També haurà de respondre davant la justícia el conductor d'un Seat Ibiza enxampat amb una taxa de 2,17 gls

ANA
1 min
Agents del Cos de Policia.

Andorra la VellaEl conductor d'una motocicleta Suzuki GSX S750 amb matrícula del Principat passarà a disposició judicial durant les properes hores després de patir un accident aquest divendres al vespre a la carretera d'Engolasters sense tenir vigent el permís de conduir. En el succés, que va tenir lloc a les 21.18 hores, també s'hi va veure implicat un turisme Volvo S60 amb plaques andorranes.

El conductor de la motocicleta, un home resident de 22 anys, va resultar ferit. Després de la intervenció de la policia, els agents el van detenir havent constatat que estava cometent un presumpte delicte contra l'administració de justícia, ja que tenia una suspensió vigent del seu permís de conduir.

També haurà de passar a disposició judicial un home resident de 19 anys que aquesta matinada s'ha accidentat tot sol a l'avinguda del Consell d'Europa, a Andorra la Vella, mentre conduia un Seat Ibiza ebri. Els fets han tingut lloc a les 03.50 hores. Una vegada s'ha practicat el pertinent control d'alcoholèmia, el jove ha donat un resultat positiu de 2,17 gls, per la qual cosa ha acabat detingut i haurà de respondre davant la justícia al llarg de les properes hores.

stats