Societat 26/01/2021

Distribució de mascaretes entre els col·lectius vulnerables

La Fundació Crèdit Andorrà col·labora amb diferents entitats repartint 38.000 unitats

ARA Andorra
1 min
Una noia amb una mascareta KN95.

Andorra la VellaLa Fundació Crèdit Andorrà ha col·laborat en la distribució de 38.000 mascaretes KN95 entre diferents entitats socials amb les quals treballa. L’empresa InnoVision Medical establerta a Andorra n’ha fet la donació amb l’objectiu que siguin distribuïdes a col·lectius vulnerables del país, i preveu fer-ne una altra entrega en les properes setmanes.

Tal com informen a través d'un comunicat, la fundació distribueix les primeres unitats del material sanitari a les entitats que treballen amb col·lectius vulnerables com la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell, el centre penitenciari, Càritas Andorrana i el centre residencial DomusVi Salita, segons les seves necessitats.

La directora de la Fundació Crèdit Andorrà, Francesca Ros, ha expressat el seu agraïment a InnoVision Medical per la donació i ha recordat que “des de la fundació treballem per estar sempre a prop de les persones i dels col·lectius més vulnerables i més especialment en moments de crisi com l’actual”. Així, recorden el treball per oferir el suport "a les diferents entitats socials del país amb què coopera, amb l’objectiu de contribuir a donar resposta a les necessitats de la població".

stats