Societat 02/08/2021

Doble carril de circulació en sentit pujada a Sant Julià a partir de dimarts

El dispositiu funcionarà cada matí entre les 8 i les 14 hores de manera indefinida

ANA
1 min
El dispositiu de trànsit de Sant Julià de Lòria.

Sant Julià de LòriaEl departament de Mobilitat informa que a partir d'aquest dimarts, 3 d'agost, s'instal·larà el doble dispositiu de trànsit a la CG1, a l'altura de l'avinguda Francesc Cairat de Sant Julià de Lòria, amb l'objectiu d'agilitzar la circulació que s'ha vist afectada a causa de l'alta afluència de visitants.

Així, segons han confirmat des del departament, el dispositiu estarà habilitat cada matí entre les dues 8 i les 14 hores de manera indefinida. En aquest sentit, cal tenir en compte que fins ara només s'habilitava els dissabtes al matí, moment en què habitualment s'experimenta una major entrada de vehicles al Principat.

El dispositiu consisteix a habilitar un doble carril de pujada amb cons entre l'encreuament amb el carrer Isidre Valls i la plaça Laurèdia. En aquell punt, agents de circulació del comú distribueixen en trànsit tant pel túnel de la Tàpia com pel centre de la Vila. Els conductors que circulin en sentit sud i que vulguin accedir al carrer Isidre Valls hauran de desviar-se fins a la rotonda de Fontaneda per tal de fer el gir.

stats