La dona atropellada a la Massana està "greu però estable"

És resident, té 46 anys i està ingressada a l'hospital de la Vall d'Hebron

La dona que aquest diumenge va ser atropellada a la Massana es troba en "estat greu, però estable", segons han informat des de l'hospital barceloní Vall d'Hebron, on va ser traslladada en helicòpter poques hores després de l'accident. El centre hospitalari no ha volgut donar més detalls sobre la salut de la dona, ni tampoc si ha estat finalment intervinguda quirúrgicament o s'ha quedat a la Unitat de Cures Intensives. Únicament ha fet públic aquest pronòstic d'"estable dins la gravetat".

Els fets van passar a tres quarts de tres de la tarda d'aquest diumenge a l'alçada del número 13 de l'avinguda Sant Antoni, quan un home no resident de 46 anys va envestir la dona, resident de 46 anys que es trobava a la voravia, segons va informar la policia. Va ser traslladada primerament a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell però, després de veure que les afectacions no es podien tractar al país, va ser derivada a Barcelona. A causa de la topada se li va haver d'amputar el peu esquerre i té una lesió medul·lar.

Arran dels fets, el conductor (home no resident de 46 anys) d'un Renault Koleos amb matrícula espanyola, va ser detingut per un delicte contra la integritat física (lesions per imprudència). La policia investiga el motiu de l'atropellament. 

L'accident va obligar a tallar el trànsit durant una hora en ambdós sentits de circulació. Al lloc dels fets s'hi van traslladar diverses ambulàncies del SUM i dels bombers.