Les eleccions a la CASS, el dia 20 de juny

Les candidatures es podran formalitzar fins al 9 de maig

Les eleccions al consell d’administració de la CASS se celebraran el 20 de juny tal com consta en un decret publicat aquest dimecres al BOPA. Els col·legis electorals s’obriran a les vuit del matí i es podrà votar fins a les 21 hores.

Les llistes electorals es podran consultar a partir de dilluns, 23 d’abril, a les oficines de la CASS, de dilluns a divendres de les 8 a les 14.45 hores. La CASS informa que si els cotitzants no consten inscrits en aquestes llistes poden demanar la inscripció a la cinquena planta de la CASS fins al dia 2 de maig.

Quant a les candidatures, s’han de formalitzar a la seu de la CASS fins al 9 de maig a les 14.45 hores. La campanya electoral arrencarà el dia 9 de juny i finalitzarà el 18 del mateix mes. Tal com s’informa a través d’aquest decret, el vot per dipòsit s’iniciarà l’11 de juny i finalitzarà el dia 19.

Cal recordar que la CASS ha iniciat una campanya per promoure la participació en aquestes eleccions, per poder aconseguir una participació “molt més elevada” que fins ara.