Societat 09/09/2020

Encamp allarga la temporada d’estiu amb el mercat d’artesania i productes locals

Les parades estaran situades a la plaça Sant Miquel i els seus voltants

Ana
2 min
El cartell de l'esdeveniment. / COMÚ D'ENCAMP

EncampEl comú d'Encamp allarga la temporada d’estiu amb un nou mercat a la plaça aquest cap de setmana. Parades d’artesania i comerços locals que des de divendres fins diumenge animaran el centre de la vila conjuntament amb música, sortejos d’experiències turístiques i vals de compra per utilitzar en establiments de la parròquia, informa el comú aquest dimecres en un comunicat.

'Mercats a la plaça' ha estat una de les mesures de dinamització dels caps de setmana d’estiu a la parròquia encampadana. Aquest serà el quart mercat de l’estiu, dos hauran tingut lloc a Encamp i dos al Pas de la Casa i el d’aquest cap de setmana serà d’inspiració estiuenca.

Artesania i comerços locals muntaran parades a l’aire lliure, des de les 17 hores de divendres fins a les 20 hores, i dissabte i diumenge de 9 a 20 hores. Dissabte al migdia a dos quarts d'una hi haurà l’actuació del grup de versions Iarake i Diumenge, i a la mateixa hora el grup Old School Andorra. Totes dues actuacions seran a la plaça Sant Miquel.

Aquesta iniciativa que s’emmarca en les accions i mesures incloses en el pla de xoc preveu dinamitzar la parròquia a través d’activitats complementàries a l’oferta turística, cultural i esportiva, seguint amb el compliment de les mesures de seguretat sanitària i que puguin suposar un impuls per al sector comercial, hoteler i de la restauració.

El mercat inclourà un sorteig cada hora d’activitats a realitzar a la parròquia d’Encamp, com per exemple entrades d’un dia al centre esportiu, visites guiades a Casa Cristo i vals de compra de 100 euros si en el moment del sorteig la persona guanyadora està present en el mercat.

stats