Societat 16/01/2019

Escaldes-Engordany farà unes escales mecàniques al carrer Peces Caldes

El comú destina un pressupost de 700.000 euros, dels quals 300.000 aniran adreçats a aquest projecte i la resta es destinaran a l'adequació de l'espai

M. P.
1 min
Imatge actual on s'implantaran les escales mecàniques. / Arxiu ANA

Escaldes-EngordanyEl comú d'Escaldes-Engordany ha convocat aquest dimecres, a través del Butlletí Oficial del Principat d'Andorra (BOPA), un concurs públic per contractar els serveis d'un equip professional per a l'obra d'adequació de l'entorn i la instal·lació d'unes escales mecàniques al carrer Peces Caldes, que permetran comunicar l'avinguda de les Escoles amb Copríncep de Gaulle.

El pressupost destinat per part del comú és de 700.000 euros, dels quals 300.000 aniran destinats a la implantació de les escales mecàniques i, els 400.000 restants, aniran adreçats a l'adequació de l'entorn.

El termini de presentació finalitzarà el pròxim 13 de febrer. Tanmateix, les ofertes s'hauran de formalitzar conforme al previst plec de condicions i s'hauran de presentar al departament d'Urbanisme.

D'altra banda, el comú continua amb la reforma de les voravies de la parròquia per tal de substituir el terra lliscant i adaptar-lo al nou reglament aprovat pel comú durant el primer mandat. La reforma inclou fins a 1.954 metres lineals i compta amb un pressupost de 600.000 euros.

Nou aparcament a la carretera de l'Obac

En aquest sentit, el departament d'Urbanisme ha publicat un altre concurs al BOPA per a la creació d'un aparcament amb barreres d'entrada i sortida a la carretera de l'Obac que comptarà amb una capacitat per acollir una quarantena de vehicles. Tot i això, es mantindrà el parc infantil actual que té accés per la carretera d'Engolasters i es milloraran alguns dels elements existents. A més, s'està estudiant implantar un pipicà.

El pressupost destinat a aquest projecte és de 500.000 euros amb un termini estimat d'acabament de l'obra de tres mesos.

stats