Societat 10/08/2018

Les esllavissades no ocasionen danys materials a les carreteres

Els operaris del COEX recolliran auqest divendres la terra acumulada al costat de la carretera

Ana
1 min
Esllevissada a la carretera dels Cortals d'Encamp, en direcció a les Pardines./ COEX

Andorra la VellaUn equip del COEX va haver d'actuar aquest dijous a la nit en tres corriments de terres en diferents punts del Principat. Els treballs van acabar al voltant de la una de la matinada, després que els operaris retiressin tota la terra de les vies afectades.

Segons el membre del COEX Jordi Piñero, els operaris van actuar al poble de Prats, a Canillo, a la carretera dels Cortals d'Encamp, en direcció a les Pardines, i a la carretera entre Anyós i l'Aldosa, a la Massana, on l'equip va haver d'actuar dos cops a causa "d'un torrent que portava molta aigua". En total es van mobilitzar vuit operaris del cos.

Tot i que les carreteres ja estan netes, al llarg d'aquest divendres els membres del COEX tornaran a intervenir en les zones afectades per recollir la terra que va quedar al costat de la carretera. Així mateix, a principis de setembre es canviarà el tub de desguàs a la carretera en direcció a l'Aldosa de la Massana, una obra que el COEX ja tenia prevista i que servirà per millorar el pas de l'aigua.

stats