Publicitat
Publicitat

El nou espectacle de Caldea per a la Setmana Santa combina les videoprojeccions amb el so

'Sensoria' està dirigit pel lleidatà José Pozo, guanyador d'un premi Goya a la millor pel·lícula d'animació pel llargmetratge 'El Cid: La llegenda', tindrà representacions diàries i té una durada aproximada de 10 minuts.

El nou espectacle de Caldea per a la Setmana Santa, 'Sensoria', combinarà les videoprojeccions amb so envoltant i s'adreça a tots els públics. El muntatge està dirigit pel lleidatà José Pozo, guanyador, l’any 2004, d'un premi Goya a la millor pel·lícula d'animació pel llargmetratge 'El Cid: La llegenda'. Des d’aleshores, ha alternat la seva faceta de director amb la de guionista i de productor, fins que l’any 2014 es va posar al capdavant de 'Nick', el seu tercer film.

'Sensoria' comptarà amb representacions diàries i té una durada aproximada de 10 minuts. El muntatge consta de videoprojeccions sobre l'aigua i un so envoltant. La història central de l'espectacle es basa en la vida de Sariba, una feliç i solitària deessa que regna Sensoria, un món aquàtic ple de criatures bioluminescents. Ara bé, la seva tranquil·litat es veu frustrada amb l'arribada del déu del foc Kai. Una història que es veurà reflectida a l'aigua de la piscina principal de Caldea amb una performance de llum i de color.