Publicitat
Publicitat

96.705 espectadors han presenciat aquest estiu l’espectacle del Cirque du Soleil

Més del 64% de les entrades assegudes s’han venut a través d’allotjaments turístics, agències de viatges i operadors turístics

Andorra Turisme ha fet pública aquest diumenge la xifra d’espectadors de l’espectacle Scalada Storia del Cirque du Soleil, que ha ofert 21 funcions aquest estiu al Parc Central. Exactament 96.705 persones han gaudit del ‘show’ de la tercera edició de Scalada, la qual cosa representa una ocupació mitjana d’un 93,5%.

Més del 64% de les entrades assegudes s’han venut a través d’allotjaments turístics, agències de viatges i operadors turístics, mentre que la resta, han estat adquirides directament pel públic en general a través d’Internet. Les entrades per a les funcions de divendres i dissabte estaven esgotades de feia setmanes, mentre que les de dies feiners s’han acabat de vendre a última hora.

Pel que fa a les entrades gratuïtes assegudes, el 69% dels espectadors han sigut espanyols, un 20% andorrans, un 8% francesos i en menor percentatge s’han situat els belgues, portuguesos, britànics, holandesos i russos.

Andorra Turisme ha informat que a mitjans de setembre farà una presentació pública on es donaran a conèixer els resultats obtinguts en l’estudi de retorn mediàtic i repercussió de l’espectacle i el seu impacte econòmic.