Publicitat
Publicitat

Les estacions d'esquí obriran gairebé totes les pistes

Els serveis de restauració estaran oberts i convertiran les terrasses en punts neuràlgics

Aprofitant les bones previsions meteorològiques per als dies de Setmana Santa, les estacions d'esquí de Grandvalira i Vallnord han informat que durant aquests dies de vacances disposaran de gairebé el 100% de les pistes obertes, i a més, els serveis de restauració estaran oberts i convertiran les terrasses en punts neuràlgics.

Per la seva banda, Grandvalira disposarà de tots els serveis operatius i una àmplia oferta d'activitats paral·leles a l'esquí com els esports d'aventura. Actualment, aquesta estació compta amb gruixos de neu primavera i humida de 130 a 190 centímetres.

Pel que fa a Vallnord, té els tres sector oberts i els remuntadors actius, amb neu humida i primavera i gruixos d'entre 150 i 260 centímetres.

Per a aquesta recta final, Vallnord Arcalís ha creat una oferta especial per a debutants 'Un dia a la neu', amb la qual ofereix la possibilitat de gaudir d’un dia a la neu a un preu especial. El paquet inclou dues hores de classes col·lectives a la zona de debutants, el lloguer del material d’esquí i un menú de cuina casolana, sense que calgui comprar el forfet de dia. A més, l’escola d’esquí d’Arcalís obsequiarà tots els nens que comprin classes amb un lot de cremes de protecció solar valorat en 32 euros.

D’altra banda, a Pal, l’Snowplus Vallnord també millora els preus durant la Setmana Santa. Aquest servei ofereix classes a esquiadors de tres a disset anys durant tota la setmana. L’objectiu és que els més petits s’iniciïn en  l’esquí o bé aprofitin les vacances escolars per millorar el nivell.