L'estiuet de Sant Miquel fa honor al seu nom

Farà bon temps fins divendres, amb pluges i neu per al cap de setmana

Si bé l'estiuet més conegut en la tradició popular és el de Sant Martí, que és l'11 de novembre, també Sant Miquel, que era aquest dimarts, se sol associar segons la tradició a uns dies de temperatures una mica més altes; en aquest cas ho notarem sobretot aquest dimecres i dijous.

Tot això s'acabarà ràpidament a partir de divendres, amb un nou canvi de temps que provocarà un altre període de quatre o cinc dies de temperatures baixes per ser a principis de tardor. La baixada del termòmetre que hi haurà entre dissabte i diumenge s'assemblarà força a la del cap de setmana passat.

Aquest dimecres hi haurà sol durant bona part del dia, i a la tarda creixeran nuvolades. Dijous ja serà un dia més variable i més insegur: aquí al Pirineu es podrien escapar algunes gotellades, sobretot a la tarda. Pluges minses, en tot cas.

Divendres el pas d'un borrasca més activa farà ploure a tot arreu. Les precipitacions arribaran a ser molt abundants en alguns sectors del Pirineu, on es tornaran a superar els 50 l/   com ja va passar el cap de setmana passat.