Publicitat
Publicitat

30 estudiants inicien la segona edició del programa Andbank Trainee

Durant aquesta segona edició s’han incorporat dos joves que estaran en el programa de formació de sis mesos i cinc joves que estaran en el programa d’un any

30 estudiants participen en la segona edició del programa Andbank Trainee Program
Andbank ha donat la benvinguda als 30 joves que aquest 1 de juliol han iniciat el programa de pràctiques d’estiu emmarcat dins l’Andbank Trainee Program. A banda de les places d’estiu, durant aquesta segona edició s’han incorporat dos joves que estaran en el programa de formació de sis mesos i cinc joves que estaran en el programa d’un any.

Els 30 estudiants que formen part del programa, joves majors de 18 anys, residents a Andorra i que cursen diferents carreres relacionades, la majoria, amb el món financer, s’integraran amb l’equip de professionals de diferents departaments de serveis centrals i oficines de l’entitat per tal de descobrir, de primera ma, com funciona el món laboral, alhora que reforçaran els equips de l’entitat realitzant tasques de suport.

Andbank inicia aquest programa amb l’objectiu que els joves candidats obtinguin experiència pràctica, completin la seva formació i aconsegueixin un currículum més sòlid en el moment d’incorporar-se al mercat laboral. Precisament, amb aquesta estada a l’empresa es pretén ajudar-los en l’orientació, aprenentatge i preparació per a la seva carrera professional.Els joves estudiants són majors de 18 anys, residents a Andorra i cursen diferents carreres relacionades, la majoria, amb el món financer.