Els exàmens de la Pobpro, entre el 3 i el 13 de juny

Les inscripcions es podran fer a partir del 21 de març

El ministeri d’Educació i Ensenyament Superior ha fet pública la convocatòria de la prova oficial de batxillerat professional (Pobpro) del 2019, corresponent al sistema educatiu andorrà. Els exàmens tindran lloc entre el 3 i el 13 de juny.

La Pobpro consisteix en la realització d'una sèrie d'exàmens escrits, orals i pràctics que permeten valorar el grau de desenvolupament de les competències establertes en cadascun dels cinc programes. Cal tenir present que la realització de la prova oficial de batxillerat professional és un requisit indispensable per obtenir el títol de batxiller professional.

Els candidats hauran de formalitzar la inscripció durant el període comprès entre el 21 de març i el 4 d’abril, ambdós dies inclosos, al servei de Tràmits de l’edifici administratiu del Govern. Totes les proves tindran lloc entre el 3 i el 13 de juny al centre de formació professional a Aixovall. Els resultats dels exàmens es publicaran el 20 de juny, a les 10 hores, al lloc web del ministeri d'Educació i Ensenyament Superior, www.educacio.ad. El mateix dia 20 a les 13 hores tots els candidats podran recollir les qualificacions obtingudes al centre de formació professional.