Publicitat
Publicitat

70 experiències en 70 establiments

El lot de Nadal dels comerços del Centre Històric d'Andorra la Vella proposa la descoberta del Centre Històric i la seva oferta gastronòmica i comercial

L’Associació del Centre Històric d’Andorra la Vella promociona per tercer any consecutiu el sorteig d’una cistella de productes i vals de compra -i experiències- valorats en 3.000 euros. En aquesta cistella de l’associació hi participen 70 establiments que repartiran en aquesta campanya de Nadal 35.000 butlletes als seus clients.
 
La campanya promocional dels establiments del Centre Històric arriba enguany amb una novetat important: un únic guanyador tindrà tres mesos per viure cadascuna de les 70 experiències que els comerços del Centre Històric li han preparat. Així, el premi pot consistir en àpats repartits en més dels trenta restaurants que participen a la campanya, vals de compra en les diferents botigues o l’experiència que puguin proposar els establiments.

L’atractiu del premi, segons han explicat Víctor Martín, de l’Associació del Centre Històric d’Andorra la Vella, i el director comercial de BancSabadell d’Andorra, Gerard Fonolleda, és que al guanyador se li proposa una descoberta del Centre Històric i el conjunt de la seva oferta. Les butlletes que es distribueixen als establiments adherits al sorteig poden dipositar-se a la bústia de l’oficina de BancSabadell que es troba al Centre Històric. El sorteig tindrà lloc el 9 de gener.