Societat 04/05/2014

La FACA lamenta que el moviment de gent durant el pont no s'hagi traduït en compres

Els carrers del Principat han acollit una gran afluència de visitants però els comerciants no han notat un augment de les vendes

Ana
1 min
L'avinguda Carlemany aquest dissabte. / G.L.T. (ANA)

Andorra la VellaLa FACA ha constatat que el pont de l'1 de maig no ha estat bo. Tot i que durant aquests dies festius "hi ha hagut moviment i això donava una mica d'ambient", la presidenta de l'entitat, Susagna Venable, ha lamentat que "malauradament, les compres no han estat bones, ja que la gent venia amb les butxaques escurades". La presidenta de la FACA ha afegit que darrerament "això ve sent habitual". "Sempre esperem més, però la crisi encara continua i, tot i que ens diguin que ja n'estem sortint, sincerament nosaltres encara no ho veiem als calaixos", ha afegit.

Aquesta mateixa tònica, remarca Venable, ja es va produir durant la Setmana Santa i, de fet, assegura que "tot aquest mes d'abril ha estat molt dolent, la gent ja tenia més ganes de platja que de muntanya, i això s'ha notat molt". Pel que fa a l'atractiu que ha pogut generar la segona Nit Vivand, que es va celebrar divendres, Venable diu que "suposo que alguna cosa deuria fer, no sé l'impacte que ha tingut, però l'afluència que hi va haver va ser molt important". En aquest sentit, apunta que "el fet que hi hagués aquesta nit, potser ha fet que la gent es quedés un dia més al país".

Venable apunta que ara als comerciants els esperen unes de les setmanes més dures de la temporada, degut a la baixa afluència de visitants.

stats