Publicitat
Publicitat

Una avaria en un servidor d'Internet, causa del tall de diumenge

Andorra Telecom ha informat aquest dimarts que una de les targes que el controla va fallar al voltant de les 00:30 hores i va afectar part de les connexions del servei d'Internet, que no es van restablir fins les 7.30 hores

Andorra Telecom ha informat aquest dimarts que els problemes que es van produir amb el servei d'Internet la matinada de diumenge, dia 7 d'agost, van ser causats per una avaria al servidor d'Internet. Una de les targes que el controla va fallar al voltant de les 00:30 hores, i va afectar part de les connexions del servei d'Internet.  

Els tècnics d'Andorra Telecom van estar treballant en l'avaria durant quatre hores per tancar la incidència, que es va repetir a les 5 de la matinada i, finalment, es va solucionar a les 7.30 hores del matí. Els serveis tècnics d'Andorra Telecom mantenen un contacte constant amb l'empresa Cisco, proveïdora dels equipaments d'Internet, per identificar amb precisió les causes i posar en marxa les mesures necessàries perquè no es repeteixi. La companyia informa que aquests equipaments han estat canviats recentment i, per tant, estan sota la garantia del fabricant. Andorra Telecom vol demanar disculpes als usuaris per les molèsties ocasionades per aquesta incidència.