Societat 25/07/2019

L'FC Andorra, amb peu i mig a Segona B

Piqué i el seu grup empressarial pagarien els 452.022 euros per aconseguir la plaça que ha deixat vacant el Reus Deportiu

Carles Alonso
1 min
Gerard Piqué i el seu grup empresarial intentaran que el FC Andorra jugui a segona B. / C. G.

Andorra la VellaMalgrat les crides insistents del president de l'Hospitalet per evitar que els clubs catalans i l'Andorra fessin el pagament a la federació del cànon d'entrada per disputar la tercera competició del futbol espanyol, la veritat és que Gerard Piqué i el seu grup empresarial tenen molt encaminat l'acord que faria que el club del Principat pogués participar en la categoria de bronze del futbol espanyol.

La quantitat de 452.022 euros que la federació estipulava per l'adquisició de la plaça és el primer filtre que han establert. Hi ha clubs que la podrien fer efectiva. Si hi ha més d'un postor, entrarien en joc les classificacions de la temporada anterior i, per tant, passarien per davant del club andorrà tots els clubs de Tercera Divisió.

Malgrat tot, si no hi hagués cap proposta, la quantitat es rebaixaria a 226.011 euros i en cas de no existir comprador encara es reduiria a 113.005 euros. Aquestes opcions no es farien efectives, ja que l'Andorra de Piqué està disposat a abonar la primera quantitat perquè el seu equip pugui disputar la categoria de bronze del futbol espanyol.

stats