El pres fugit de la presó passa a disposició judicial

De manera paral·lela continua la investigació per determinar les causes de la fugida

El pres que dimarts a la tarda va fugir del centre penitenciari ja ha passat a disposició judicial aquest dijous a la tarda. Ha estat a primera hora d’aquesta tarda quan l’home, de 41 anys, ha estat portat avant del batlle, tal com han informat des de la policia. Aquest dijous a les 20.30 hores acabava el termini de 48 hores que el detingut podia estar en dependències policials.

Cal recordar que l’home va ser detingut a Santa Coloma tot just tres hores després que fugís del centre penitenciari i després que la policia hagués desplegat un ampli dispositiu per localitzar-lo. Un cop va ser arrestat va ser traslladat a l’ hospital Nostra Senyora de Meritxell, on ha estat sotmès a una valoració psiquiàtrica, ja que presentava problemes mentals.

Arran dels fets s’ha obert una investigació per esbrinar què va passar perquè l’home pogués escapar del pati on estava sense que ningú ho pogués haver vist. El ministre de Justícia i Interior, Josep Maria Rossell, ja va destacar dimarts després de la detenció que “es prendran les decisions que s'hagin de prendre i s'anirà fins al final" per determinar les causes exactes d’aquesta fugida.