La gent gran torna al cole

L'oferta de cursos i tallers d'Andorra la Vella arrenca amb 240 usuaris

Aquest dilluns ha donat el tret de sortida una nova edició dels cursos i tallers per a la gent gran que organitza el comú d'Andorra la Vella. En total són setze propostes, tal com ha recordat la consellera de Social de la corporació, Ester Vilarrubla, repartides en tres temàtiques, el cos (gimnàs o natació, per exemple), la ment (taitxí, curs de memòria o d'informàtica) i l'expressió (art o cant coral). En total hi ha 240 inscripcions i uns 180 padrins apuntats -alguns fan més d'un curs-, ha explicat Vilarrubla.

La voluntat d'aquests cursos i tallers és que els padrins "gaudeixin al màxim del temps lliure que tenen, i fent el que els agrada", ha defensat la consellera. Són propostes que tenen molta demanda, sobretot els de gimnàstica, els d'art i els d'informàtica. Fins i tot en alguns casos s'han hagut de tancar inscripcions perquè no hi havia més places.

Pel que fa a novetats, i a demanda del la gent gran, s'organitzarà un cinefòrum a finals del mes d'octubre. Així mateix, es passa a oferir el taller d'art també als matins, i s'afegeix el ball en línia de nivell mitjà a les propostes ja existents de ball de nivell debutant i avançat.

Els cursos i tallers tenen molt bona acceptació entre els padrins de la parròquia. El primer dia de les inscripcions "tenim cua", "tothom vol escollir curs i horaris".

Les inscripcions tenen un preu de quinze euros el trimestre i cal ser resident a la parròquia. Els padrins encara es poden apuntar a algunes de les propostes on quedin places.