Societat 09/05/2022

Greu accident laboral en una construcció a l'avinguda Tarragona

El succés ha tingut lloc al voltant de les 15.30 hores i fins al lloc dels fets s'han desplaçat una ambulància del SUM, els bombers, la policia i agents del Servei de Circulació comunals

ARA Andorra
1 min
Sanitaris atenent la víctima de l'accident.

Andorra la VellaEfectius del Cos de Bombers s'han adreçat aquest dilluns al migdia a l'avinguda Tarragona d'Andorra la Vella després de rebre l'avís d'un accident laboral que s'ha produït en una construcció de la zona, tot just al davant de l'Estació d'Autobusos. L'alerta ha tingut lloc als volts de les 15.30 hores i fins al lloc dels fets s'han desplaçat agents de la policia, del Servei de Circulació comunal, i també una ambulància del SUM, a banda d'una segona dels bombers.

Es tracta d'un operari de l'obra que hauria caigut des de la façana de la construcció i hauria impactat contra el terra, fet que li ha provocat un traumatisme cranial i lumbar. En arribar al lloc del succés, els sanitaris han atès a la víctima i han mirat d'immobilitzar-la per tal d'evitar ferides més greus. L'actuació s'ha allargat durant uns minuts fins que s'han endut el treballador de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell, on actualment es manté en observació.

Sanitaris atenen la víctima de l'accident a l'avinguda Tarragona.
stats