Societat 07/12/2020

Les nevdes es fan esperar, al vespre

Protecció Civil manté l'alerta groga per a aquest dilluns davant les nevades intenses que s'esperen a totes les cotes i en totes les parròquies

Ara
1 min
Retencions entre Ordino i la Massana durant una nevada. / C. G. (ANA)

Andorra la VellaProtecció Civil ha demanat a la població que eviti els desplaçaments innecessaris i eviti utilitzar el cotxe si no és imprescindible. Des del cap de setmana, manté preestablerta l'alerta groga davant les nevades intenses que s'esperen aquest dilluns a totes les cotes i en totes les parròquies. Tot i que la previsió inicial era que caigués neu durant tot el dia, ara, tot i que es manté activada l'alerta groga, s'anuncia el temporal per al vespre.

En cas que s’utilitzi el vehicle particular, les autoritats competents recorden que ha de portar equipaments i que s’ha de consultar l’estat de les carreteres a Mobilitat. També insten a que, davant la inestable perspectiva meteorològica, s’aposti pel teletreball.

El Servei Meteorològic d’Andorra ja alertava diumenge que les nevades se situarien aquesta setmana a una cota inferior als 800 metres, és a dir, que afectarien tot el Principat.

stats