L'home atropellat pateix un traumatisme toràcic i abdominal greu amb pronòstic reservat

L'accident ha tingut lloc aquest dimarts al vespre a l'avinguda de Santa Coloma 

Un home resident de 57 anys ha estat atropellat aquest dimarts a quarts de nou del vespre per un cotxe amb matrícula andorrana a l'avinguda Santa Coloma, just on creua amb la Baixada del Molí. A causa de l'accident l'home ha estat traslladat immediatament a l'hospital Nostra Senyora de Meritxell en estat molt greu. 

Després de fer-li les exploracions i en vista a les greus afectacions ha estat traslladat amb helicòpter fins a l'hospital Sant Pau de Barcelona. El vianant està a l'UCI i pateix traumatisme toràcic i abdominal greu, està en pronòstic reservat i pendent d'evolució, tal com informa el centra sanitari barceloní. Un cop estigui estabilitzat es començaran a fer les proves i intervencions pertinents. 

Segons han explicat testimonis dels fets, l'home estava a l'interior d'un dels bars de la zona i al sortir hauria relliscat caient al mig de la calçada. En aquest moment passava un vehicle marca BMW i l'home va quedar atrapat a sota del vehicle. Els esforços que han fet els clients del bar i alguns vianants per elevar el vehicle i alliberar el ferit han estat inútils. 

La policia ha informat que no s'ha detingut al conductor del vehicle. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions del Servei de Policia, una ambulància del SUM i del Servei de Circulació, que durant uns minuts ha controlat el trànsit habilitant només un sentit de pas dels vehicles per facilitar l'atenció al ferit.