Publicitat
Publicitat

Una impremta d'Encamp pateix un incendi durant la nit

El foc s'hauria extingit sol de matinada, però el local ha quedat molt afectat pel fum

Els treballadors d'una impremta situada a la desviació d'Encamp, a la CG-2, han alertat aquest dijous al matí els bombers en trobar les instal·lacions plenes de fum per un incendi que s'hauria originat durant la nit i que s'hauria apagat tot sol posteriorment. Segons ha explicat el propietari de l'empresa, de moment es desconeixen les causes de l'incident, però tot sembla indicar que el foc s'hauria originat en un punt concret, en un passadís, "on no hi ha maquinària, només la instal·lació elèctrica".

De moment encara no s'ha pogut fer balanç dels desperfectes, però el propietari assegurava que, ja sigui pel foc o pel fum, s'haurà malmès part del material imprès que guardaven al magatzem. Amb tot, l'estructura de la nau on s'ubica la impremta no ha quedat afectada.

L'incident s'ha detectat a les vuit del matí, l'hora d'inici de la jornada laboral, i més d'una hora més tard els bombers encara continuaven treballant per treure el fum del local, mentre els empleats romanien sense poder accedir al seu lloc de treball. Fins al lloc dels fets també s'hi han desplaçat efectius de la policia que han de determinar les causes de l'incendi.

Etiquetes