Publicitat
Publicitat

Els joves d'Andorra la Vella ja disposen d'una nova pàgina web

El servei de Joventut de la capital ha realitzat una festa a la Central, en la qual hi han participat més d'una vintena de joves per presentar l'espai digital

Més d'una vintena d'infants han participat en la festa de celebració que s'ha organitzat des de la Central, per tal de presentar la nova pàgina web del servei de Joventut de la capital. Menjar, música en directe, còctels sense alcohol i tatuatges efímers han estat només alguns dels ingredients de la festa que s'ha dut a terme aquest dijous a la tarda, a les instal·lacions del Parc Central.

Els joves de la parròquia d'Andorra la Vella ja disposen d'un nou punt d'informació, gràcies a l'actualització de l'anterior pàgina digital del servei de Joventut que datava de l'any 2005. Per aquest motiu i uns mesos després de la renovació de la pàgina web del Comú, el Servei de Joventut ja compta amb aquest nou espai digital que també va acompanyat de la creació d'un blog i un enllaç a una xarxa social musical, on els joves podran pujar les seves sessions o temes musicals per compartir-los amb tothom.

"La web s'havia d'utilitzar i ara podrem presentar el contingut de forma més agradable", aquestes han estat les paraules del cònsol menor d'Andorra la Vella, Marc Pons, a l'hora de definir la nova pàgina web. A més, Pons ha explicat que la pàgina web estarà vinculada al lloc digital del Comú i ha remarcat que "el cercador serà més eficient". 
Per la seva banda, el tatuador, Josep Àngel Diz, ha mostrat la seva satisfacció a l'hora de participar en activitats com aquesta i ha explicat que "els tatuatges que fem només duren uns deu dies, però així els joves van prenent consciència d'aquest món". Diz també ha reconegut que cada cop més joves s'interessen per aquest art i ha ressaltat que "els tatuatges permeten escriure la teva història a la pell i això sempre crida l'atenció".

La festivitat és una activitat més de les plantejades pel servei de Joventut durant tot l'any que han combinat el lleure i la formació, gràcies a la realització de sortides i tallers. El cònsol menor també ha posat en relleu que, en l'actualitat, hi ha una vuitantena de membres inscrits a la Central, tot i que el nombre d'usuaris va variant.