El llaç groc encén les xarxes

La persona que va denunciar els fets els matisa i diu que es va tractar d'un "fet aïllat"

Les reaccions a la notícia de la denúncia feta per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Andorra sobre un incident patit per un turista català que duia un llaç groc a un restaurant de Soldeu no s’han fet esperar. Les xarxes s’han omplert de comentaris de persones que es mostren sorpreses pel succeït i també de persones d’Andorra que destaquen que defensen la independència de Catalunya i que els fets ocorreguts dissabte són una anècdota.

Entre els exemples d'aquestes reaccions hi ha les d'@EnricBCNcat que destaca haver-se quedat de "pedra" arran dels fets.

Arran d'aquesta publicació, són moltes les persones que destaquen ser d'Andorra i defensar la independència de Catalunya.

En el mateix sentit, hi ha comentaris com el de @ponce_aleix, que manifesta que "som molts els andorrans que donem suport a la llibertat dels presos polítics, i n'hi ha d’altres (com també a Catalunya) que no, Andorra no és representada per l'amo d'un sol establiment".

Tot i que aquestes reaccions emmarquen l'actitud del propietari del local de Soldeu com d'un fet aïllat, hi ha qui afirma que no tornarà més a Andorra ja que la consideren "un enemic" com Espanya. Així ho manifesta @XaioTro:

La persona que va denunciar els fets ha fet aquest dimarts un escrit en què matisa les seves paraules, diu que es tracta d'una "excepció" i un "fet aïllat" i defensa Andorra.