Societat 11/05/2021

El nombre de malalts actius de coronavirus continua baixant i se situa en 250

Salut detecta divuit casos positius nous respecte a aquest dilluns

ANA
1 min
Una prova de cribratge del coronavirus.

Andorra la VellaEls casos actius de coronavirus continuen la davallada registrada des de fa dies i són 250 (-31), dels quals sis persones resten ingressades a planta de l'hospital Nostra Senyora de Meritxell i tres a la Unitat de Cures Intensives (UCI), dues de les quals amb ventilació mecànica. Es tracta de les mateixes xifres que es donaven aquest dilluns passat. A la planta Covid habilitada al Cedre continua sense haver-hi cap persona ingressada, segons informa aquest dimarts el ministeri de Salut.

Pel que fa a la xifra de positius nous registrats en les darreres 24 hores, només n'hi ha divuit. Amb això, el total de positius des que es va iniciar la pandèmia és de 13.447. Si ens fixem amb les altes, són també més que els casos positius, ja que se situen en 49, i arriben ja a les 13.070. Pel que fa a les defuncions, es mantenen estables des de fa dies en les 127.

Quant a la campanya de vaccinació contra la Covid-19, cal destacar que aquest dilluns es van vacunar 70 persones. Des de l’inici del pla ja s’han administrat 31.703 dosis. Finalment, pel que fa a la població escolar, hi ha 20 aules sota vigilància activa (una més) –10 total i 10 parcial– i 13 (tres menys) en vigilància passiva.

stats