Societat 27/02/2021

Es manté estable la xifra de contagis

El Govern ha informat de 27 nous casos de coronavirus, una xifra similar a la de divendres

ANA
1 min
L'entrada de l'hospital. / ARXIU ANA

Andorra la VellaEl Govern ha informat aquest dissabte que la xifra total de casos des de l’inici de la pandèmia de coronavirus SARS-CoV-2 al Principat és de 10.849 persones i es registren un total de 10.429 altes. El total de defuncions fins a la data és de 110.

Actualment hi ha 310 casos actius, és a dir, vuit persones han superat la malaltia les darreres 24 hores. A l’Hospital Nostra Senyora de Meritxell, 13 persones resten ingressades a planta i 6 a l’UCI –totes elles requereixen ventilació mecànica–. A la planta COVID-19 habilitada al Cedre no hi ha cap ingressat. Val a dir que durant la jornada d’ahir es van administrar 21 vacunes.

Finalment, pel que fa a la població escolar, 6 aules estan sota vigilància activa –totes en parcial– i 4 en vigilància passiva, tot i que continua sense haver-hi cap aula confinada totalment.

Quant al brot sorgit en un local de restauració del Tarter, no s'han reportat especificament més casos i el Govern està procedint a dur a terme totes les investigacions per esbrinar l'origen d'aquest brot, que presumptament hauria sorgit en una festa d'aniversari.

stats