El mes de març es tanca amb 418 persones en recerca de feina

Vilella destaca les millores que s'han dut a terme al Servei d'Ocupació com l'actualització de la pàgina web o la implementació d'itineraris d'orientació personalitzats

El mes de març s'ha tancat amb 418 persones en recerca de feina (una taxa de l'1,5% d'atur) segons el balanç que s'ha presentat aquest dimecres a la sessió setmanal del consell de ministres i que ha explicat posteriorment en roda de premsa la cap d'àrea d'Ocupació i Treball, Laura Vilella.

Durant la seva comparexença s'han detallat també totes millores que s'han dut a terme al Servei d'Ocupació en els darrers anys. Destaquen en aquest àmbit l'actualització de la pàgina web, la implementació d'itineraris d'orientació personalitzats i la nova oferta de la formació competencial professionalitzada, adaptada a les demandes del mercat i a les demandes dels usuaris. Des del 2017, s'han tancat 386 processos dels quals un 26% han trobat feina a través del servei. Així mateix s'ha afavorit la competitivitat del teixit empresarial i s'ha treballat per la inclusió laboral.

D'altra banda, el ministre portaveu en funcions, Jordi Cinca, ha destacat l'increment de la massa salarial i del número d'assalariats.