El mercat d'estiu torna a Ordino

La segona edició del Summer Village, que es celebrarà aquest divendres i dissabte, preveu atreure 500 visitants

Després de la bona acollida que va tenir la primera edició del Summer Village, el comú d'Ordino ha decidit repetir l'experiència, amb els mateixos objectius i el mateix format que l'any passat. “La idea és atreure turista intern i també aquell de fora del país que podrà passejar per la parròquia i comprar al centre del poble”, ha recordat la cap de Turisme, Cristina Ariño. En la primera edició del mercat d'estiu es van acostar fins a la fira prop de 500 visitants i enguany es pretén repetir la xifra, si la climatologia ho permet. 

L’esdeveniment tindrà com a punt fort un seguit de paradetes que es distribuiran al llarg del carrer Major amb diversos productes artesans, com cerveses, melmelades o ratafia, productes cosmètics i productes fets a mà de teixits per nadons i objectes de decoració. En total es muntaran 18 parades diferents. El Summer Village donarà el tret de sortida aquest divendres a les quatre de la tarda i seguirà aquest dissabte de deu del matí a vuit de la tarda. A més de les paradetes, l’edició d’enguany comptarà amb dues actuacions musicals. Divendres a partir de dos quarts de set de la tarda actuarà el Grup Artístic d’Ordino a la plaça Major i dissabte a les quatre de la tarda, als jardins d’Areny-Plandolit, serà el torn de les The Swing Girls. 

Les teràpies Bany de bosc, als jardins de la Casa Rossell, repetiran respecte a l’any passat, a causa de l’èxit de l’activitat. Es tracta de teràpies meditatives que van començar al Japó l’any 1980 i consisteixen en una passejada a dins del bosc per treballar l’ansietat i la respiració. De la mateixa manera que en la primera edició, aquesta nova entrega s'ha basat en el format del mercat que es fa durant el Nadal a la parròquia ordinenca, però traslladat a l'estiu.