Publicitat
Publicitat

Un 4,5% més d'inscripcions en Esports d'Estiu d'Escaldes

El període de més afluència ha estat la setmana del 18 al 22 de juliol amb un total 329 inscripcions

Amb un total de 691 infants inscrits, la 28 edició dels Esports d'Estiu d'Escaldes-Engordany, que finalitza el pròxim 7 de setembre, ha assolit les 2.657 inscripcions en les diverses activitats proposades, xifra que suposa un augment del 4,5% respecte al 2015. Pel que fa al nombre de participants, que ha estat de 691, també s'ha assolit un 5% més que l'any passat. Com és habitual, la major part dels inscrits han estat d'Escaldes-Engordany (72,5%), seguits d'Andorra la Vella (14%), Encamp (6%), Ordino (3,7%) i La Massana (3,1%). Tot i reconèixer que "en un primer moment ens feia una mica de por el fet de no saber com respondrien els nens a l'ampliació d'oferta d'activitats", el conseller d'Esports d'Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, ha recalcat que finalment "hem crescut tant en nombre d'inscrits en els Esports d'Estiu com en els campus" i, per tant, "estem molt contents i satisfets".

Tal com ha indicat el conseller d'Esports d'Escaldes-Engordany, Jordi Vilanova, la setmana de més afluència durant la vigent edició, que un any més ha comptat amb la col·laboració de MoraBanc, ha estat la setmana del 18 al 22 de juliol amb un total 329 inscripcions. Amb tot, Vilanova ha precisat que la mitjana d'inscrits per setmana ha estat de 280 infants, mentre que la mitjana de dies per infant inscrit ha estat de 19 dies.

Quant als campus d'estiu de rítmica, tennis, basquet 3x3, 'Skate', BTT, fotografia i futbol també han registrat un augment d'inscripcions respecte al 2015, any en què es van iniciar. D'aquesta manera, un total de 242 infants i joves han gaudit dels campus sent el de tennis el què més participació ha tingut amb 77 inscrits. El bàsquet, que enguany ha incorporat les dues pistes de 3x3, també ha estat una de les activitats més sol·licitades, superant les 55 inscripcions.

103 monitors dividits en torns han estat els encarregats de vetllar per tots els grups d'infants i joves. Enguany s'han concedit 41 exoneracions, 7 menys que l'any passat.