Publicitat
Publicitat

Un 18% més de moviments a Vivand

Els sensors instal·lats pel Comú van detectar un 18% més de moviments que en l'anterior edició de Vivand, celebrada al maig

La cinquena edició del Dia Vivand, celebrada el passat 10 d'octubre, va registrar un 18% més de moviments que en l'edició del maig i un 10% més que la de l'any passat. Així ho ha fet públic aquest dimarts el Comú, assenyalant que les dades s'extreuen dels sensors instal·lats en cinc trams de l'avinguda Carlemany. Així, els sensors ubicats a l’alçada de la plaça Coprínceps i a l’antiga farmàcia Aristot són els que han registrat un augment més significatiu amb el 86% i el 32%, respectivament. Des del Comú, atribueixen aquest increment a la programació d'animacions en aquests trams, com els concerts que van tenir lloc a l’escenari de la plaça Coprínceps, però enfocats cap a l’avinguda, fet que va provocar l’increment de persones cap a la part alta.

El Comú ha destacat la zona del Bus Lounge, l’autobús de dos pisos londinenc, on es van servir més de 1.600 consumicions de té i combinats. A banda, com en la primera edició, el saló de perruqueria va tornar a ser un atractiu per captar afluència cap a la part alta i les professionals van atendre fins a 60 persones. Les dades mostren que l’hora punta d’assistència que va ser entre les 20 i les 20.30 hores.