Societat 31/03/2020

La policia garanteix l'operativa malgrat els positius de coronavirus

Han resultat contagiades 7 persones, entre les quals el director, i 37 més estan confinades per contacte

Ara Andorra
1 min
L'edifici central de la policia. / ARXIU

Escaldes-EngordanyJordi Moreno, el director del Servei de Policia, ha donat positiu en el test el coronavirus. Segueix treballant des de casa amb símptomes lleus i segueix desenvolupant les tasques de direcció. Dos adjunts també han estat confinats, tot i no ser contagis confirmats, mentre que un tercer continua operatiu.

Dins del cos hi ha altres sis persones que estan contagiades i 35 més confinades per contactes amb positius. La situació arriba pocs dies després que el ministre de l’Interior, Josep Maria Rossell, i el secretari d’Estat, Joan León, hagin donat positiu, malgrat els protocols de seguretat que s’havien establert en les reunions de treball entre la cúpula d’Interior i el Servei de Policia.

Fonts policials han destacat que la cadena de comandament de la policia seguiria garantida tot i que el tercer director adjunt, el que continua operatiu, acabés confinat. L’estructura i organització del servei permet tenir comandaments permanentment a les dependències policials, més enllà que els directius que estan a casa continuen treballant i segueixen de prop les tasques que desenvolupen tots els membres del cos.

stats