La millora del Teatre Comunal arrencarà al desembre

Es faran diferents actuacions que s'allargaran entre tres i quatre mesos i tindran un cost estimat de 200.000 euros

El comú d’Andorra la Vella té la intenció de començar les obres d’adequació del Teatre Comunal al mes de desembre per dur a terme una millora integral de les instal·lacions. Per aquest motiu, aquest mateix dimecres surt publicat al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) un edicte per convocar un concurs nacional per adjudicar aquests treballs, que tindran una durada d’entre tres i quatre mesos.

Cal recordar que el projecte constructiu preveu una adequació de les butaques, treballs de pintura a les parets, actuacions al terra, la dignificació dels accessos i arreglar els camerinos. El cost estimat d'aquestes actuacions, tal com informen des de la corporació comunal, és d’uns 200.000 euros.

Cal recordar que el mes de maig es va renovar el contracte de lloguer del teatre per un termini de deu anys. Fins al mes de març de l'any que ve el preu que ha de satisfer el comú és de 3.500 euros i a partir d’aquesta data, i fins concloure el contracte, el preu serà de 4.500 euros mensuals. Es tracta d’un equipament que es troba en funcionament des del 1995 i pel qual passen unes 12.000 persones a l’any. Mentre es duen a terme aquests treballs, les activitats han estat traslladades al Centre de congressos (com és el cas de la Temporada de teatre) o a la Llacuna (com les projeccions del Cineclub de les Valls).