Com millorar la capacitat de comunicar-se amb els altres

L'espai de la Fundació Crèdit Andorrà proposa als seus usuaris un taller sobre habilitats socials i una sortida a la vall de Sorteny

La Fundació Crèdit Andorrà organitza la setmana que ve dues noves activitats per als usuaris de L’espai. La primera és un taller d’habilitats socials on podran aprendre a millorar la capacitat per relacionar-se i comunicar-se amb els altres. També es tractarà sobre com obtenir satisfacció personal i seguretat, afavorint les relacions interpersonals i participatives. Es treballarà seguint una metodologia pràctica, de dinàmiques i d’activitats senzilles, amb l’ordinador com a suport. Aquestes activitats responen a l’objectiu d’estar al dia sobre els darrers avenços de les tecnologies de la informació i de la comunicació. El taller tindrà lloc de l’11 al 27 de juny, dimarts i dijous, de 10 a 12 hores.

La segona de les activitats previstes a L'espai és una sortida al Parc natural de la vall de Sorteny. Una passejada idònia per als amants de la flora, en la qual els participants veuran nombroses flors, algunes de carnívores i d’altres que solament es troben als Pirineus. La sortida es farà el dijous 13 de juny, a les 9 hores.