Societat 28/02/2018

Millorar l'atenció i la qualitat de vida dels usuaris de l'EENSM

El doctor Ramon Novell formarà els professionals del centre

Ara Andorra
1 min
Usuaris del centre. / ARXIU ANA

Andorra la VellaAquest divendres 2 de març tindrà lloc en els locals de l’EENSM un cicle formatiu adreçat als professionals del centre amb l’objectiu de millorar l’atenció i qualitat de vida a les persones amb discapacitat intel·lectual (DI) i trastorns de conducta.

Donant continuïtat a l’acte d’inauguració del curs escolar 2017-2018 realitzat al setembre, L’EENSM i INARDI (Institut per l’Atenció i Investigació en la Discapacitat Intel·lectual i Desenvolupament) han signat un conveni de col·laboració per emmarcar les accions de formació i tecnificació del personal.

Tenint en compte el marc conceptual en la que esta immersa l’EENSM, model d’AICP (Atenció Integral Centrat en la Persona), i en la línia dels objectius de la formació, els coneixements adquirits permetran continuar en el camí de canvi de mirada de la persona cap a una visió integral i positiva més enllà de la seva conducta.

El cicle, que es farà en deu mòduls formatius un cop al mes, des del mes de març i fins el gener del 2019, serà impartit pel doctor Ramon Novell, especialista en psiquiatria, psicogeriatria i discapacitat intel·lectual. Es tractaran temes com la regulació de les emocions i la conducta, 'Coneixem a la persona', la importància dels fenotips, la planificació centrada en la cognició, i com proporcionar suport a les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament amb dificultats en la regulació de les emocions i la conducta.

stats